(Webteksten) Park IJsselweide, Family & Bussiness Entertainmentcenter

“Met de hele familie een dagje uit of met al je collega’s vergaderen, het kan allemaal bij Park IJsselweide. Naast adventure golf, footgolf en goud zoeken bieden we in samenwerking met bedrijven ook andere activiteiten aan zoals Expeditie Robinson en kanovaren. De Brasserie met allerlei hapjes en drankjes om van te smullen ontbreekt ook zeker niet. En dat allemaal in het groene hart van Gouda. Wie had dat ooit gedacht? In elk geval de eigenaar van Park IJsselweide Michel de Meijer.

Een soort avontuurlijke midgetgolfbaan op een golfbaan, dat kon toch nooit wat worden? Dat is wat veel golfleden, collega’s en relaties uit de omgeving van ondernemer Michel de Meijer dachten. Toch zette Michel door, en met succes. Het concept van adventure golf werd werkelijkheid: midgetgolven tussen de dinosaurussen. De dino’s zijn een bewuste keuze, ze bestonden vroeger écht en zowel jongens als meisjes vinden ze indrukwekkend. Sinds de opening van Jurassic Golf in december 2015 stromen de bezoekers binnen, en ieder vertrekt met een grote lach op het gezicht.

…”

Het citaat hierboven is een greep uit de teksten die ik voor de website van Park IJsselweide mocht schrijven.

Klik hier om de website van Park IJsselweide te bekijken, zo krijg je een indruk van wat ik voor jou als webtekst-schrijver zou kunnen betekenen.

Wil jij ook pakkende en passende teksten op jouw website? Kijk bij ‘Info’ voor meer informatie of neem contact met me op via het contactformulier of via mijn e-mailadres: deborahdemeijer@gmail.com .