(Fotografie) Een stralende portretfotoshoot met Larissa

Aan het einde van deze middag stond de zon laag bij de Kralingse Plas in Rotterdam, dat in combinatie met Larissa haar stralende lach leverde heel wat mooie portretfoto’s op. Wat was dit een geweldige fotoshoot om mee te maken, ik ben een ervaring én blij momentje rijker.

DDM_LarissaShoot30nov2019_blogf_17

DDM_LarissaShoot30nov2019_blogf_01

Wil jij ook zulke gave portretfoto’s? Voor je LinkedIn-profiel, sociale media, website of gewoon omdat het leuk is om eens mooie foto’s van jezelf te zien? Kijk bij ‘Info’ voor de mogelijkheden of neem contact met me op voor meer informatie en mogelijkheden via het contactformulier of via deborahdemeijer@gmail.com. Samen kiezen we een geschikte locatie die bij jouw persoonlijkheid past.

Het is ook mogelijk om mij in te huren als loveshoot-fotograaf, evenement-fotograaf, productfotograaf of voor een fotoshoot met vrienden of vriendinnen, familie of van of met je huisdier. Wil je iets totaal anders? Ik denk graag out-of-the-box met je mee!

Liefs, Deborah

cropped-logo_stikker-1-2.png