Mijn persoonlijke blogwebsite deeserveit.com

Mijn blog heet Deeserve it

Deserve it betekent het waard zijn en het verdienen. Ik geloof dat iedereen het verdient om gelukkig en geliefd te zijn. Mijn vrienden noemen me ook wel Dee, mijn blog heet daarom Deeserve it. Ik hoop mensen te inspireren om hun medemens lief te hebben én om zelf liefde te voelen door o.a. tevreden te zijn met klein en simpel geluk maar ook met dingen die een ander wellicht nooit als “geluk” zou ervaren.

Deeserve it blogt over mentale gezondheid, positieve leefstijl, Rotterdam, fotografie en kanker & dan

Ik blog onder andere over de thema’s: mentale en uiterlijke gezondheid, een positieve leefstijl, Rotterdamse weetjes, fotografie, voeding & gezondheid, interieur en over Kanker & dan? Op 21-jarige leeftijd had ik zo’n erge buikpijn dat ik zwarte vlekken voor mijn ogen zag. Ik had Hodgkin, een vorm van lymfeklierkanker. Op mijn blog heb ik mijn volgers meegenomen in mijn verhaal hierover en tot op heden schrijf ik daar nog steeds over, om mensen bewust te maken, begrip te geven, te steunen, te helpen door informatie te geven die ik liever eerder had geweten of om mensen te inspireren om goed voor je lichaam en geest te zorgen.

Klik hier om een kijkje op mijn blogwebsite te nemen.

Mijn passie voor schrijven, een werkelijkheid

Met mijn blog is mijn passie voor schrijven een langzame werkelijkheid geworden. Ik merkte dat er een doelgroep was die mijn verhalen wil lezen en mijn fotografiekunsten wil volgen. Ik zal alle eerste reacties die ik kreeg dan ook nooit vergeten. Ik kijk niet altijd terug naar het verleden, maar wel als iets essentieel is geweest voor mijn groei en ontwikkeling. Mijn blog is zo een onderdeel geworden van mijn weg, mijn verhaal als storyteller.

Als blogger heb ik o.a. een blogartikel/advertorial geschreven voor Hunkemöller, Nicole’s Choice en Original Matcha.

Samenwerken met Deeserve it? Of perspakketten aan mij verzenden?

Voor een gemiddeld blogartikel (500-1000 woorden) waarin ik een link naar jouw website/product/dienst deel, reken ik 50 euro, exclusief btw. Reviews zijn ook mogelijk, voor dezelfde prijs + gratis product. deeserveit.com telt op dit moment meer dan 2.500 unieke bezoekers per maand. Ik werk alleen samen met merken die affiniteit hebben met de thema’s waarover ik blog: mentale gezondheid, interieur inspiratie, duurzaamheid, uiterlijke verzorging, fotografie, Rotterdam, gezonde voeding en #genieten.

Neem voor een samenwerking contact met me op via deeserveit@gmail.com. Ook als je mijn adres nodig hebt voor het verzenden van een perspakket.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Deborah of een samenwerking