Blog

Mijn blog heet Deeserve it
Deserve it 
betekent het waard zijn en het verdienen. Ik geloof dat iedereen het verdient om gelukkig en geliefd te zijn. Mijn vrienden noemen me ook wel Dee, mijn blog heet daarom Deeserve it. Ik hoop mensen te inspireren om hun medemens lief te hebben én om zelf liefde te voelen door o.a. tevreden te zijn met klein en simpel geluk maar ook met dingen die een ander wellicht nooit als “geluk” zou ervaren.

Deeserve it blogt over geluk, positieve leefstijl, Rotterdam, fotografie en kanker & dan
Ik blog over #genietmomentjes, een positieve leefstijl, Rotterdamse weetjes, fotografie en over Kanker & dan? Op 21-jarige leeftijd had ik zo’n erge buikpijn dat ik zwarte vlekken voor mijn ogen zag. Ik had Hodgkin, een vorm van lymfeklierkanker. Op mijn blog heb ik mijn volgers meegenomen in mijn verhaal hierover en tot op heden schrijf ik daar nog steeds over, om mensen bewust te maken, begrip te geven, te steunen, te helpen door informatie te geven die ik liever eerder had geweten of om mensen te inspireren om goed voor je lichaam en geest te zorgen.

Klik hier om een kijkje op mijn blogwebsite te nemen.

Mijn passie voor schrijven, een werkelijkheid
Met mijn blog is mijn passie voor schrijven een langzame werkelijkheid geworden. Ik merkte dat er een doelgroep was die mijn verhalen wil lezen en mijn fotografiekunsten wil volgen. Ik zal alle eerste reacties die ik kreeg dan ook nooit vergeten. Ik kijk niet altijd terug naar het verleden, maar wel als iets essentieel is geweest voor mijn groei en ontwikkeling. Mijn blog is zo een onderdeel geworden van mijn weg, mijn verhaal als storyteller.

Samenwerken met Deeserve it?
Neem contact met me op via deeserveit@gmail.com voor de mogelijkheden.