Mijn persoonlijke blogwebsite deeserveit.com


Mijn blog heet Deeserve it

Deserve it betekent het waard zijn en het verdienen. Ik geloof dat iedereen het verdient om gelukkig en geliefd te zijn, en zichzelf te omarmen voor de unieke persoon die hij is. Mijn vrienden noemen me ook wel Dee, mijn blog heet daarom “Dee”serve it. Ik hoop mensen te inspireren om zichzelf én hun medemens lief te hebben én om te genieten van klein en simpel geluk maar ook met dingen die een ander wellicht nooit als “geluk” zou ervaren.

Deeserve it blogt over mentale gezondheid, positieve leefstijl, Rotterdam, fotografie en kanker & dan

Ik blog onder andere over de thema’s: mentale gezondheid, een positieve leefstijl, Rotterdamse weetjes, fotografie en Kanker & dan? Op 21-jarige leeftijd had ik zo’n erge buikpijn dat ik zwarte vlekken voor mijn ogen zag. Ik had Hodgkin, een vorm van lymfeklierkanker. Op mijn blog heb ik mijn volgers meegenomen in mijn verhaal en tot op heden schrijf ik daar nog steeds over. Ik blog om mensen bewust te maken, om zichzelf beter te leren kennen én om mensen te inspireren om goed voor je lichaam en geest te zorgen.

Klik hier om een kijkje op mijn blogwebsite te nemen.

Samenwerken met Deeserve it? Of perspakketten aan mij verzenden? Dat is mogelijk.

Deeserveit.com kent op dit moment meer dan 2.500 unieke bezoekers per maand. Het aantal views per blogartikel wisselt enorm. Een sterk SEO-artikel kan een paar maanden na publicatie ineens duizenden views per maand krijgen, een ander blogartikel blijft hangen op 100. Maar wat écht telt is dat de positie van jouw website weer een plaatsje hoger scoort in zoekmachines, én het aantal klikken, klanten en verkopen die jij uiteindelijk met een blogartikel behaalt.

Jouw wens kan zijn: een review met een dofollow-link, of een informatieve blog, of een interview, of een blog vanuit mijn persoonlijke ervaring met een onderwerp of een mix daarvan. Voor alle soorten blogposts (+- 500-1000 woorden), met uitzondering van een interview, hanteer ik dezelfde prijs: 50 euro, exclusief btw. Voor een langer blogartikel of interview (> 1000-2000 woorden) vraag ik tussen de 75 en 100 euro, exclusief btw. Voor een review van een product/dienst (inclusief foto’s) vraag ik dezelfde prijs + gratis product. Neem contact met me op voor meer mogelijkheden of bij interesse.

Contactgegevens

deeserveit@gmail.com
06 11960432 (voorkeur voor WhatsApp, mocht je toch willen bellen stuur me dan eerst even een bericht via WhatsApp, onbekende nummers neem ik niet op)

Perspakketten

Perspakketten zijn zeker welkom. Neem contact met me op voor het bezorgadres.