Brainstormsessie(s)

brainstorm content schrijven

Na de brainstormsessie zit je hoofd vol met nieuwe inspiratie voor je content of marketing

Tijdens een brainstormsessie geef ik jou geen tijd om te pruilen over jouw eigen mislukte pogingen om de beste content ever te maken. Die tijd ligt namelijk achter je! Bye bye negative days. Ik neem jou aan de hand van creatieve oefeningen mee de diepte in. Ik daag jou uit om zo klein mogelijk te denken. ‘Uhh, zo klein mogelijk? Moet ik niet juist out-of-the-box denken?’ Soms wel, maar jij gaat ontdekken dat de inspiratie die je nodig hebt voor blogs, sociale media of je webteksten, vaak dichterbij is dan je denkt.

Wat kun je van mij verwachten?

  • Prikkelende vragen die jou aan het denken zetten
  • Creatieve opdrachten die jou helpen om inspiratie op te doen
  • Een blije sparringpartner die kijkt naar jouw kwaliteiten
  • Een dosis content inspiratie voor je blogs of sociale media, waar je misschien wel een halfjaar tot een jaar mee vooruit kunt
  • Een flinke dosis energie (geen zorgen, dit komt van nature want ik doe niet aan drugs)

Eenmalige Blessedstorm

Schrijf jij met plezier jouw eigen content maar kom je niet op genoeg ideeën? Of wil je jouw content marketing een boost geven maar heb je geen budget om de hele boel uit te besteden? Dan is een eenmalige brainstormsessie wat jij nodig hebt. Binnen 1,5 tot 2 uur heb jij misschien wel vijftig verschillende ideeën op papier. Wat een verademing!

Prijs exculsief btw: € 105,95

Brandstorm

In 4 sessies van 1,5 tot 2 uur formuleren we jouw bedrijfsverhaal én stellen we een passende content marketingstrategie op. Dit doen we aan de hand van bewezen brand story- en marketing-elementen. Je leert jouw ideale klant goed kennen, wat zijn verlangen en probleem is, én hoe jij op mentaal niveau mensen kunt overtuigen dat jouw product of dienst helpt om hun probleem te overwinnen en het verlangen te realiseren. Wow, lees dat nog eens!

Totaalprijs exclusief btw: € 995,-

Blessedstorm-project op maat

Misschien heb je al een overtuigend bedrijfsverhaal, maar nog geen content marketingstrategie. Of wil je maandelijks sparren om vervolgens zelf alle content voor die maand uit te werken. Natuurlijk is het mogelijk om voor een bepaald vraagstuk of op structurele basis brainstormsessies bij mij in te plannen. Ik kijk naar jouw kwaliteiten, en waar ik jouw marketing een boost kan geven. Zo maken we samen een brainstorm-project op maat.

Totaalprijs: omdat elk traject uniek is, maak ik voor jou allereerst een vrijblijvende offerte op.

Voor wie zijn de brainstormsessies?

Alleen voor ondernemers met oranje haar en sproeten. Nee, nu zonder gekkigheid, mijn brainstormsessies zijn voor elk bedrijf en elke ondernemer die zijn content marketing (blogs, webteksten, sociale media, etc.) een boost wil geven en meer klanten wil trekken. Bij voorkeur in omgeving Rotterdam, maar online is ook mogelijk. Doorgaans geef ik de sessies 1-op-1 maar als je een heel team erbij wilt hebben: let’s go!

Wil je meer informatie of meteen een brainstormsessie plannen?

Deborah de Meijer is een Rotterdamse storyteller

In alles wat ik zie en meemaak, voel ik dat een verhaal aanwezig is. Met mijn summa cum laude diploma voor de HBO Bachelor Journalistiek op zak, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in storytelling en story branding. Inspiratie voor verhalen en content marketing is vaak dichterbij dan veel ondernemers denken. Eigenlijk net als kleine genietmomentjes in het leven. Vanuit blijdschap en mijn passie voor verhalen deel ik graag mijn kennis met anderen. Meer over mij weten? Je leest het hier.

Bedrijven die je voor gingenVoeg een testimonial toe van iemand die je service waardeert. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin id arcu aliquet, elementum nisi quis, condimentum nibh. Donec hendrerit dui ut nisi tempor scelerisque.

Jan Janssens


Ben jij klaar om jouw content een boost te geven?