Info

Wat doe ik als A Blessed Storyteller?

Schrijven
Verhalen, artikelen, webteksten, whitepapers, blogposts, advertorials, maar ook redactiewerk zoals het redigeren van teksten.
Tarief: 50 euro per uur, exclusief btw en reis- en onkosten.

Als opdrachtgever en klant kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om de precieze prijs voor een specifieke opdracht door mij te laten berekenen. Mocht je akkoord gaan dan komen we allebei achteraf niet voor verrassingen te staan.

Fotografie voor ondernemers/bedrijven
Portretfoto’s van ondernemers/werknemers, productfotografie, foto’s voor bij teksten of foto’s van evenementen/activiteiten. Als ik voor jou als opdrachtgever een tekst schrijf is het ook mogelijk dat ik daar een of meerdere foto’s bij lever. Vraag naar de mogelijkheden.
Tarief: 50 euro per uur, exclusief btw en reis- en onkosten.

Fotografie voor jou omdat je mooie foto’s en herinneringen wilt! Of voor je cv.
-Portretfotografie
1 fotoshoot van 1 persoon op locatie van ongeveer 15-30 min waarbij je minimaal 10 foto’s digitaal toegestuurd krijgt in hoge resolutie.
Prijs: 50 euro, exclusief btw en exclusief reis- en onkosten.
Een nieuwe profielfoto nodig op LinkedIn of op je blogwebsite? En wil je niet zo’n standaard foto? Dan zorgen we er samen voor dat je nieuwe foto meer dan uniek zal zijn! De foto’s worden altijd gemaakt op locatie, ik werk alleen met natuurlijk licht en niet binnen in een studio.
-Loveshoot
1 fotoshoot van een geliefd stel op locatie van 15-30 min waarbij jullie minimaal 10 foto’s digitaal toegestuurd krijgen in hoge resolutie.
Prijs: 50 euro, exclusief btw en exclusief reis- en onkosten.
Een romantische foto nodig voor jullie Save-the-Date-visual of voor jullie trouwkaart? Of gewoon omdat jullie een mooie herinnering aan elkaar willen vastleggen? Dan is deze loveshoot iets voor jullie. De foto’s worden altijd gemaakt op een locatie in overleg met jullie.
-Overige fotoshoots: feest, vrienden, familie, huisdieren of out-of-the-box
Geef je een feestje? Ga je je lover ten huwelijk vragen? Organiseer je een surpriseparty voor je beste vriendin? Wil je samen met wat vrienden op de foto? Wil je mooie foto’s van of met je huisdier? Of wil je een fotoshoot even helemaal out-of-the-box? Of nog iets totaal anders? Neem contact met me op en wie weet ben ik de fotograaf die je zoekt!

Foto’s van de natuur aan jouw muur
Bijna al mijn gepubliceerde natuurfoto’s zijn te koop, op voorwaarde dat de foto uitsluitend gebruikt wordt voor wanddecoratie die jij zelf elders bestelt en dus niet voor verspreiding buiten de privésfeer of via sociale media. De auteursrechten blijven bij mij. Van tevoren bekijk ik of de resolutie hoog genoeg is voor wat jouw wens is. Ook als je zelf een natuurfoto in je hoofd hebt die ik nog nooit gepubliceerd hebt: neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. Wie weet heb ik nog een perfecte foto voor jou in mijn offline archief óf kan ik er precies zo eentje voor je maken. In het laatste geval zullen de kosten afhangen van de uren die ik daarvoor maak.
Prijs: 17 euro per foto, inclusief 3 euro btw
Kom je op mijn blog of Instagram-account een foto tegen van de natuur die jij graag aan jouw muur zou willen zien? Denk aan een beauty van een zwaan, de Kralingse Plas met skyline van Rotterdam of een prachtig gekleurde zonsondergang. Maak een printscreen en stuur de foto met het verzoek naar me toe, dan hebben wij een deal.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn Algemene voorwaarden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen. Opdrachtgevers en klanten kunnen me altijd benaderen via het contactformulier of via mijn e-mailadres: deborahdemeijer@gmail.com .

Algemene voorwaarden