Info & tarieven


Content creatie & tekstschrijven

Elke opdracht is anders en daarmee vaak ook de prijs. Wel werk ik met een uurtarief van 50 euro per uur, exclusief btw en reis- en onkosten. Neem vooral contact met me op voor de exacte tarieven voor jouw wensen.

Gemiddelde schattig van mijn prijzen tekstschrijven:
-100 euro voor een gemiddelde blogpost/nieuwsbrief 500-1000 woorden
-500 euro voor basisteksten voor je website (Home, Over bedrijf, Aanbodpagina, Info & Contact)
-100 euro voor één interview vraag & antwoord
-200 euro voor één interview op basis van storytelling

Gemiddelde schatting van mijn prijzen content creatie:
-800 euro per maand voor beheer social media (interactie + 3 posts per week)
-150 euro voor een brainstormsessie van 1,5 uur
-750 euro voor samen met jou een story brand guide opstellen (verhaal van jouw bedrijf formuleren a.d.h.v. story brand, doelgroep definiëren, ijkpersoon samenstellen en een plan maken voor jouw content)

Bij de prijs voor geschreven content zit áltijd inbegrepen:
*Één gesprek (telefonisch of beeldbellen) voor input, of deskresearch vanuit mij, óf één interview (vanaf 1000 woorden)
*Schrijfproces (inclusief SEO)
*Één feedbackronde waarna ik gewenste kleine aanpassingen doorvoer in de tekst
*Deadline/aanleverperiode in overleg (1-2 weken gemiddeld)
*Aanleveren van de blog in Worddocument, waarbij ik telkens tussen [ …]. aangeef of er sprake is van een kop, tussenkop, intro, platte tekst, kader met andere achtergrondkleur, etc.

Een andere wens? Of meerdere opdrachten in één keer aanbieden? Als opdrachtgever en klant kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om de precieze prijs voor een specifieke opdracht door mij te laten berekenen. Mocht je akkoord gaan dan komen we allebei achteraf niet voor verrassingen te staan. Alle bedragen zijn exclusief kortingen voor vaste opdrachtgevers, btw en reis- en onkosten.

Een vrijblijvende offerte klinkt interessant.

Die wil ik aanvragen.


Journalist

Journalistieke werkzaamheden (SEO-proof)
Het produceren en schrijven van (nieuws)artikelen, interviews, blogartikelen en columns, maar ook: researchen, interviews afnemen, brainstormen en diepgaand journalistiek onderzoek verrichten.
Tarief: 50 euro per uur, exclusief btw en reis- en onkosten.
(Nieuws)media hanteren vaak hun eigen freelancetarieven, in combinatie met opdrachtovereenkomsten, vandaar dat ik hier verder geen specifieke tarieven voor specifieke werkzaamheden vermeld.

Fotografie voor jou omdat je mooie foto’s en herinneringen wilt óf omdat je wilt opvallen met jouw cv of website.


Fotografie

Portretfotografie
1 fotoshoot van 1 persoon op locatie van ongeveer 30 min, waarna je minimaal 5 foto’s digitaal toegestuurd krijgt in hoge resolutie.
Prijs: 150 euro, exclusief btw en reis- en onkosten.
Een nieuwe profielfoto nodig op LinkedIn of op je blogwebsite? En wil je niet zo’n standaard foto? Dan zorgen we er samen voor dat je nieuwe foto meer dan uniek zal zijn. De foto’s worden altijd gemaakt op locatie, ik werk alleen met natuurlijk licht en niet binnen in een studio.

Loveshoot
1 fotoshoot van een geliefd stel op locatie van ongeveer 1,5 uur, waarna jullie minimaal 15 foto’s digitaal toegestuurd krijgen in hoge resolutie.
Prijs: 250 euro, exclusief btw en reis- en onkosten.
Een romantische foto nodig voor jullie Save-the-Date-visual of voor jullie trouwkaart? Of gewoon omdat jullie een mooie herinnering aan elkaar willen vastleggen? Dan is deze loveshoot iets voor jullie. De foto’s worden altijd gemaakt op locatie, ik werk alleen met natuurlijk licht en niet binnen in een studio.

Foto’s van de natuur aan jouw muur
Wil je mijn fotografie in jouw fysieke- of online shop verkopen? Of heb je altijd al een prachtig exemplaar van de zonsondergang bij de Kralingse Plas, of juist een schaap op de Veluwe, boven je bank willen hangen? Neem contact met mij op voor samenwerkingen. Voor verkopen ga je naar mijn webshop bij Werkaandemuur.nl of zie: ‘Natuurfotografie shop’.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn Algemene voorwaarden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen. Opdrachtgevers en klanten kunnen me altijd benaderen via het contactformulier of via mijn e-mailadres: deborahdemeijer@gmail.com .

Neem contact op met Deborah. Ook voor een vrijblijvend maar altijd gezellig (online) kennismakingsgesprek