Info & tarieven

Wat doe ik als A Blessed Storyteller?

Journalistieke werkzaamheden (SEO-proof)
Het schrijven van (nieuws)artikelen, interviews, blogartikelen en columns, maar ook: researchen, interviews afnemen en diepgaand journalistiek onderzoek verrichten.
Tarief: 50 euro per uur, exclusief btw en reis- en onkosten.

Tekstschrijven (SEO-proof)
Denk aan: verhalen, artikelen, webteksten, whitepapers, blogartikelen, advertorials, projectbeschrijvingen, verslagen, folders, maar ook redactiewerk zoals het redigeren van teksten (ook afstudeerscripties). Ook hiervoor is het mogelijk om mijn journalistieke kwaliteiten in te zetten.
Tarief: 50 euro per uur, exclusief btw en reis- en onkosten.

Als opdrachtgever en klant kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om de precieze prijs voor een specifieke opdracht door mij te laten berekenen. Mocht je akkoord gaan dan komen we allebei achteraf niet voor verrassingen te staan.

Fotografie voor jou omdat je mooie foto’s en herinneringen wilt óf omdat je wilt opvallen met jouw cv of website.

Portretfotografie
1 fotoshoot van 1 persoon op locatie van ongeveer 30 min waarbij je minimaal 5 foto’s digitaal toegestuurd krijgt in hoge resolutie.
Prijs: 50 euro, exclusief btw en reis- en onkosten.
Een nieuwe profielfoto nodig op LinkedIn of op je blogwebsite? En wil je niet zo’n standaard foto? Dan zorgen we er samen voor dat je nieuwe foto meer dan uniek zal zijn. De foto’s worden altijd gemaakt op locatie, ik werk alleen met natuurlijk licht en niet binnen in een studio.

Loveshoot
1 fotoshoot van een geliefd stel op locatie van ongeveer 30 min waarbij jullie minimaal 5 foto’s digitaal toegestuurd krijgen in hoge resolutie.
Prijs: 50 euro, exclusief btw en reis- en onkosten.
Een romantische foto nodig voor jullie Save-the-Date-visual of voor jullie trouwkaart? Of gewoon omdat jullie een mooie herinnering aan elkaar willen vastleggen? Dan is deze loveshoot iets voor jullie. De foto’s worden altijd gemaakt op locatie, ik werk alleen met natuurlijk licht en niet binnen in een studio.

Foto’s van de natuur aan jouw muur
Bijna al mijn (via sociale media) gepubliceerde natuurfoto’s zijn te koop, op voorwaarde dat de foto uitsluitend gebruikt wordt voor wanddecoratie die jij zelf elders bestelt en dus niet voor verspreiding buiten de privésfeer of via sociale media. De auteursrechten blijven bij mij. Ik bekijk van tevoren of de resolutie hoog genoeg is voor wat jouw wens is. Ook als je zelf een natuurfoto in je hoofd hebt die ik nog nooit gedeeld heb: neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. In het laatste geval zullen de kosten afhangen van de uren die ik daarvoor maak.
Prijs: 10 euro per foto, inclusief btw
Kom je op mijn blog of Instagram-account een foto tegen van de natuur die jij graag aan jouw muur zou willen zien? Denk aan een beauty van een zwaan, de Kralingse Plas met skyline van Rotterdam of een prachtig gekleurde zonsondergang. Maak een printscreen en stuur de foto met het verzoek naar me toe, dan hebben wij een deal.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn Algemene voorwaarden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen. Opdrachtgevers en klanten kunnen me altijd benaderen via het contactformulier of via mijn e-mailadres: deborahdemeijer@gmail.com .

Algemene voorwaarden