Info & tarieven

Wat doe ik als A Blessed Storyteller?

Tekstschrijven & Content Creatie

Blogartikelen (SEO-proof)
Met bloggen kun je als bedrijf of ondernemer enorm veel (potentiële) klanten bereiken. Blogartikelen zie ik daarom als basisteksten die je absoluut nodig hebt om te groeien. Blogartikelen in de vorm van interviews zijn ook mogelijk.
Tarieven:
-50 euro voor een kort blogartikel (500 woorden)
-75 euro voor een gemiddeld blogartikel (1000 woorden)

Blogartikelen (SEO-proof) + tekstjes voor sociale media
Naast dat ik blogartikelen voor jou schrijf, is het natuurlijk nog mooier als je deze blogartikelen kunt meenemen in jouw nieuwsbrieven, sociale mediaposts, in een whitepaper, brochures en zelfs in een e-book. Daarom schrijf ik met veel liefde niet alleen één of meerdere blogartikelen voor jou, ik kan daarbij ook meteen korte tekstjes voor bijvoorbeeld sociale mediakanalen leveren.
Tarieven:
-100 euro voor een gemiddeld blogartikel (1000 woorden) + 2 tekstjes voor sociale media

Interviews
-100 euro voor een bloginterview op basis van vraag & antwoord (full quote-interview) (+-1200 woorden)
-150 euro voor een persoonlijk verhaal/interview op basis van storytelling (+- 1200 woorden)

Lees eerst (blog)artikelen die Deborah al eerder heeft geschreven voor (media)bedrijven

Whitepaper + blogartikelen + tekstjes voor sociale media (SEO-proof)
Een whitepaper (pdf-download) bestaat in theorie uit 3 tot 4 verschillende blogartikelen, plus introductie, inhoudsopgave en afsluitend woord. Het mooie aan een whitepaper is dat je deze 3 tot 4 blogartikelen kunt inkorten en als losse blogposts kunt delen op jouw website. In deze blogposts kun je potentiële klanten voor meer informatie de whitepaper laten downloaden. Dit is tegelijkertijd een mooie manier om mailadressen te verzamelen voor jouw nieuwsbrieven.
Tarieven:
-400 euro voor een whitepaper (+- 3000 woorden)
-500 euro voor een whitepaper (+- 3000 woorden) + 2 verkorte blogartikelen (+-700 woorden per artikel)
-550 euro voor een whitepaper (+- 3000 woorden) + 2 verkorte blogartikelen (+-700 woorden per artikel) + 2 tekstjes sociale media

Nieuwsbrieven in blogartikel-vorm
Een blogartikel hoef je niet per se op je website te plaatsen. Je kunt het artikel ook inzetten als exclusieve nieuwsbrief naar jouw klanten. Zo geef je klanten niet alleen het gevoel dat je ze meer informatie en inspiratie geeft dan niet-klanten, maar trek je ze ook sneller over de streep om jouw product te kopen.
Tarieven:
-50 euro voor 1 korte nieuwsbrief in blogvorm (+- 500 woorden)
-75 euro voor 1 lange nieuwsbrief in blogvorm (+- 1000 woorden)

Als opdrachtgever en klant kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om de precieze prijs voor een specifieke opdracht door mij te laten berekenen. Mocht je akkoord gaan dan komen we allebei achteraf niet voor verrassingen te staan. Alle bedragen zijn exclusief btw en reis- en onkosten.

Een vrijblijvende offerte klinkt interessant.

Die wil ik aanvragen.
Journalist

Journalistieke werkzaamheden (SEO-proof)
Het produceren en schrijven van (nieuws)artikelen, interviews, blogartikelen en columns, maar ook: researchen, interviews afnemen, brainstormen en diepgaand journalistiek onderzoek verrichten.
Tarief: 50 euro per uur, exclusief btw en reis- en onkosten.
(Nieuws)media hanteren vaak hun eigen freelancetarieven, in combinatie met opdrachtovereenkomsten, vandaar dat ik hier verder geen specifieke tarieven voor specifieke werkzaamheden vermeld.

Fotografie voor jou omdat je mooie foto’s en herinneringen wilt óf omdat je wilt opvallen met jouw cv of website.

Portretfotografie
1 fotoshoot van 1 persoon op locatie van ongeveer 30 min, waarna je minimaal 5 foto’s digitaal toegestuurd krijgt in hoge resolutie.
Prijs: 150 euro, exclusief btw en reis- en onkosten.
Een nieuwe profielfoto nodig op LinkedIn of op je blogwebsite? En wil je niet zo’n standaard foto? Dan zorgen we er samen voor dat je nieuwe foto meer dan uniek zal zijn. De foto’s worden altijd gemaakt op locatie, ik werk alleen met natuurlijk licht en niet binnen in een studio.

Loveshoot
1 fotoshoot van een geliefd stel op locatie van ongeveer 1,5 uur, waarna jullie minimaal 15 foto’s digitaal toegestuurd krijgen in hoge resolutie.
Prijs: 250 euro, exclusief btw en reis- en onkosten.
Een romantische foto nodig voor jullie Save-the-Date-visual of voor jullie trouwkaart? Of gewoon omdat jullie een mooie herinnering aan elkaar willen vastleggen? Dan is deze loveshoot iets voor jullie. De foto’s worden altijd gemaakt op locatie, ik werk alleen met natuurlijk licht en niet binnen in een studio.

Foto’s van de natuur aan jouw muur
Wil je mijn fotografie in jouw fysieke- of online shop verkopen? Of heb je altijd al een prachtig exemplaar van de zonsondergang bij de Kralingse Plas, of juist een schaap op de Veluwe, boven je bank willen hangen? Neem contact met mij op voor samenwerkingen. Voor verkopen ga je naar mijn webshop bij Werkaandemuur.nl of zie: ‘Natuurfotografie shop’.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn Algemene voorwaarden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen. Opdrachtgevers en klanten kunnen me altijd benaderen via het contactformulier of via mijn e-mailadres: deborahdemeijer@gmail.com .

Algemene voorwaarden

Neem contact op met Deborah. Ook voor een vrijblijvend maar altijd gezellig (online) kennismakingsgesprek