Info & tarieven


Content creatie & tekstschrijven

Elke opdracht is anders en daarmee vaak ook de prijs. Wel werk ik met een uurtarief van 55 euro per uur, exclusief btw en reis- en onkosten. Neem vooral contact met me op voor een offerte.

Prijsschatting tekstschrijven:
-420 euro voor 4 blogartikelen (500-1000 woorden) per maand
-495 euro voor alle basisteksten voor je website (Home, Over bedrijf, Aanbodpagina, Info & Contact)
-110 euro voor 1 interview vraag & antwoord
-220 euro voor 1 interview op basis van storytelling

Prijsschattig content creatie:
-149 euro voor een brainstormsessie van 1,5-2 uur
-995 euro: samen met jou stel ik binnen 2-4 sessies een Story Brand Guide op (verhaal van jouw bedrijf formuleren a.d.h.v. storytelling-technieken)

Bij de prijs voor teksten zit áltijd inbegrepen:
*Één gesprek of interview (telefonisch of beeldbellen) voor input, of deskresearch vanuit mij
*Schrijfproces (SEO-proof)
*Één feedbackronde waarna ik gewenste kleine aanpassingen doorvoer in de tekst
*Deadline/aanleverperiode in overleg (1-2 weken gemiddeld)
*Aanleveren van de blog in Worddocument, waarbij ik telkens tussen [ …]. aangeef of er sprake is van een kop, tussenkop, intro, platte tekst, kader met andere achtergrondkleur, etc.

Als opdrachtgever kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om de precieze prijs voor een opdracht door mij te laten berekenen. Mocht je akkoord gaan dan komen we allebei achteraf niet voor verrassingen te staan. Alle bedragen zijn exclusief kortingen voor vaste opdrachtgevers, btw en reis- en onkosten.

Een vrijblijvende offerte klinkt interessant.

Die wil ik aanvragen.


Fotografie

Portretfotografie
1 fotoshoot van 1 persoon op locatie van ongeveer 30 min, waarna je minimaal 15 foto’s digitaal toegestuurd krijgt in hoge resolutie.
Prijs: 145 euro, exclusief btw en reis- en onkosten.
Een nieuwe profielfoto nodig op LinkedIn of op je blogwebsite? En wil je niet zo’n standaard foto? Dan zorgen we er samen voor dat je nieuwe foto meer dan uniek zal zijn. De foto’s worden altijd gemaakt op locatie, ik werk alleen met natuurlijk licht en niet binnen in een studio.

Loveshoot
1 fotoshoot van een geliefd stel op locatie van ongeveer 1,5 uur, waarna jullie minimaal 15 foto’s digitaal toegestuurd krijgen in hoge resolutie.
Prijs: 145 euro, exclusief btw en reis- en onkosten.
Een romantische foto nodig voor jullie Save-the-Date-visual of voor jullie trouwkaart? Of gewoon omdat jullie een mooie herinnering aan elkaar willen vastleggen? Dan is deze loveshoot iets voor jullie. De foto’s worden altijd gemaakt op locatie, ik werk alleen met natuurlijk licht en niet binnen in een studio.

Foto’s van de natuur aan jouw muur
Wil je mijn fotografie in jouw fysieke- of online shop verkopen? Of heb je altijd al een prachtig exemplaar van de zonsondergang bij de Kralingse Plas, of juist een schaap op de Veluwe, boven je bank willen hangen? Neem contact met mij op voor samenwerkingen. Voor verkopen ga je naar mijn webshop bij Werkaandemuur.nl of zie: ‘Natuurfotografie shop’.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn Algemene voorwaarden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen. Opdrachtgevers en klanten kunnen me altijd benaderen via het contactformulier of via mijn e-mailadres: deborahdemeijer@gmail.com .

Neem contact op met Deborah. Ook voor een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek